SHËNDETI

Jasmina dhe Andi puthen gjatë kërcimit romantik

Mes gjithë komenteve të Andit dhe Jasminës, Andi e ftoi në një kërcim në studio Jasminën. Gjatë kërcimit nën tingujt e muzikës ata shkëmbyen p.uthje me njëri-tjetrin. Mes të qeshurash dhe fjalëve kishte kimi mes […]