RECETA

Këto 3 mënyra ngadalësojnë qimet në fytyrë

Rritja e padëshiruar e qimeve të fytyrës tek gratë ndodh për shkak të niveleve të larta të hormoneve (si testosteroni). Këto qime nuk janë domosdoshmërish të rrezikshme për shëndetin tuaj, por nuk janë të bukura […]

RECETA

Ka shije aq të mirë! Kjo është receta më e mirë për të bërë supë, të jep energji dhe të rrit imunitetin

E lehtë dhe plot shije, kjo pjatë tipike e kuzhinës tradicionale është ideale për gjallërimin e organizmit dhe shoqërohet në mënyrë të shkëlqyer me sallata të freskëta të stinës. Më poshtë gjeni recetën e shijshme […]

RECETA

Uji i orizit, një nga sekretet e bukurisë

Përveç përparësive ushqyese dhe shëndetësore, orizi ka edhe anën kozmetike, kështu që është pjesë përbërëse e shumë preparateve kozmetike. Orizi ndihmon flokët që të jenë sa më të shëndetshëm dhe të fortë. Shplajini flokët tuaj […]