AKTUALE

QYTETARËT SHPËRNDAJNË F0T0T E 5 TË AK.UZUARVE PËR AB.UZlM ME 15-VJE.ÇAREN NË LEZHË: PËRDH.UNUESlT KANË FYTYRË DHE EMËR!

Disa qytetarë kanë dashur të sen.sibiIizojnë opinionin pubIik duke pubIikuar imazhet dhe emrat e disa personave që aku.zohen nga poIicia e Iezhës se kanë përdh.unuar në grup një vajzë të mi.tur duke e shan.tazhuar. Këta […]

AKTUALE

“Kjo she.një e horoskopit do të ma.rrë një lajm fantastik”, Meri Shehu zb.ulon surprizat që kanë rezervuar yjet për ne

Po përjetojmë vësh.tirësi por hëna e re e Marsit do jetë Agimi i një ecurie të re e aftë të na shërojë tra.umat dhe do.bësitë e sit.uatës së tanishme. Dashi Nga sot fillon nje periudhe […]

AKTUALE

Tropoja bastion historikisht blu! Kandidati i Rilindjes në fushatë elektorale, i vjen me dron flamuri i PD nga qielli

Edhe pak ditë kanë mbetur nga zgjedhjet e 25 prillit dhe partitë po japin maksimumin për të mbledhur sa më shumë vota duke oragnizuar fushata dhe takime me kategori të ndryshme qytetarësh. I tillë ishte […]