Nëna me foshnjën tetë muajshe po mbahej mbyIIur në dhomë. PoIicia tregon se çfarë gjeti në vendin e ngjarjes

Policia e Kosovës ka njoftuar për një rast të “privimit të kundërli gjshëm të lirisë” në qytetin e Pejës.

Njësitet policore pas pranimit të informatës se një vik timë është duke u mbajtur e mbyllur në një dhomë shtëpie, kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë gjetur vik timën femër kosovare me fo shnjën e saj tetë muajsh.

Vik tima është dërguar për tretman mjekësor , dhe pas pranimit të tretmanit mjek ësorë është dërguar tek familja e saj.

Njësitet policore në vendin e ngjarjes kanë gjetur e konf iskuar dy f ishekë cal-9×19 mm, dhe një mjet i cili dyshohet se shërben për bluarjen e substancave na r kotike”, njofton policia.

Lidhur me rastin është informuar edhe pr okurori, ndërsa njësitet po licore janë duke hetuar rastin.