EMRI/ Ishte i dehur dhe përpIasi disa makina, arrestohet nënkomisari i policisë në Vlorë

Një punonjës police, me detyrë nënkomisar, është arrestuar me urdhër të Agjensisë së Mbikqyrjes Policore.

Dyshohet se po drejtonte mjetin në gjendje të dehur, përplasi disa mjete dhe u largua nga vendngjarja.

Nënkomisari Mareglen Salaj, akuzohet për “Mosbindje ndaj urdhërit të punonjësit të policisë”, “ Largim nga vendi i aksidentit” dhe “Drejtimi i automjeteve në mënyrë të parregullt”.

Ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e ndjeshme pranë shkollës “Naim Frashëri”, kur Salaj, ishte duke drejtuar makinën nën efektin e alkoolit dhe ka aksidentuar 3 makinat të cilat gjendeshin në parkim.