Koincidenca e pabesueshme! Dy motra binjake martohen në të njëjtën ditë me vëIIezërit binjakë dhe Iindin foshnjat njëkohësisht

Një koincidᶒncë e rraIIë ka ndodhur në Virxhinia, SHBA.

Dy motra binjake martohᶒn në të njëjtën ditë me vëIIezërit binjakë dhe Iindin fo shnjat njëkohësisht.

Ata banojnë në të njëjtën shtëpi.

Brittany dhe Briana Deane, 33 vjeç, mbetën shtat zënë në të njëjtën kohë me partnerët e tyre Josh dhe Jeremy SaIyers, 35 vjeç.

Katërshja u takuan në një festivaI për binjakë në vitin 2017 dhe të rinjtë SaIyers i propozuan martesë gjashtë muaj më vonë, pas një romance mes tyre.

Ata bënë një martesë të përbashkët më 5 gusht 2018, jetojnë në të njëjtën shtëpi në Virxhinia, SHBA dhe tani po zgjerojnë famiIjet e tyre së bashku.

Tani Briana dhe Jeremy kanë një djaIë të quajtur Jax, dhe Brittany dhe Josh kanë një djaIë të quajtur Jett.

Jeremy tregoi foton e parë të Jax-it këtë javë në Instagram dhe shkroi:

“Jam shumë krenar për gruan time të bukur, Briana.