E rëndë! 16 vjᶒçarit i hᶒqin Iakun nga fyti, përfundon në spitaI

Një ngj.arje e r.ëndë ka ndodhur në fshatin Qukës Shkumbin në Prrenjas.

Një ad.oleshent 16 v.jeçar ka ten.tuar të ve.tva ret.

Aktin f.atal ai ka vendosur ta kryejë në banesën e tij.

Por ka ndodhur mrekullia. Pikërisht në momentin kur ai është v.etva.rur është pikasur nga familjarët që i kanë h.equr l.akun nga fyti.

I riu është nisur menjëherë drejt sp.italit kir.urgjik të Elbasanit dhe ndodhet nën kujdesin e m.jekëve.

Ata kon.firmuan për Noa.al se ai ndodhet jashtë rre.zikut për j.etën.

Grupi h.etimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për sqarimin e rr.ethanava të ngjarjes.