Çfarë postoi vetëm pak çaste para ak.sidentit tr.agjik i riu shqiptar që po kthehej në vendlindje

Nga Austria po udhëtonte drejt vendlindjes në Kosovë.

Por jeta u këut në mes pë djalin nga Peja.

Ai humbi jetën sot në një ak sident me makinë në Hungari.

Lajmin për vd ekjen e tij e kanë dhënë familjarët e të ndjerit Liridon Mustafa.

Liridoni jetonte prej vitesh në Graz të Austrisë.

Lumturinë e tij për ardhjen në Kosovë nuk e kishte fsh ehur as në rrjetet sociale pasi ai pak orë më parë, më sakt teksa ishte duke udhëtuar, kishte postuar video dhe fotografi në profilin dhe “storyt” në Facebook.