Rita Lati qan me lot kur kujton të shkuarën/ Pse ma kujtove o Ermal, pse ma bëre këtë…

Aktorja e mirënjohur Rita Lati ishte e pranishme na programin ABC e Pasdites me moderatorin Ermal Peçi, ku përjetoi emocione të fo rta teksa u zhvendos pas në kohë dhe kujtoi babain e saj. Një këngë e Grupit të Smokthinës transmetuar gjatë rubrikës “1 jetë, 5 këngë” bëri që Rita të përlotet.

“Përse ma bëre këtë Ermal? Është kënga që këndonte babi im, që ka 27 vite që ka ikur. Që e vogël kur shkonim tek dasmat që bëheshin në fshat, mblidheshin të gjithë burra e gra. Kur e këndonte babi, e niste dhe e kthente këngën, mua më dukej sikur gj ëmonin muret”, tregoi ajo.

Ermali e pyet për periudhën e pandemisë, për kohën që kaloi në shtëpi nëse e ka bërë që ta vlerësojë këtë kohë qëndrimi me njerëzit e dashur, duke qenë se përherë është me aktivitete.