Na hodhi hi syve/ I coi paracetamola Arjonit dhe u lidh me Arsimin: Ana e Përputhen, paska fshehur dhe emrin e vërtetë

Ana e Perputhen ka qene nga ato personazhe qe terhoqi vemendjen duke kercyer dhe me pas per sk andalet me Arjonin.

Madje as emrin e vertete nuk ja kemi ditur. Ajo quhet Diana Lleshi, ndonse te gjithe i drejtohen Ana. Me sakte emrin Ana ja ka vendosur vete vetes, le te shpresojme qe m os dale nje emer tjeter serish.