E rën.dë/ Qeni i br.aktisur kaf.shon fëmijën në trotuar, arrestohet pronari

Një tjetër fëmijë 11-vjeç është ka.fshuar në mënyrë ma.k.abre nga një qen i cili i ishte bra.ktisur nga pronari i tij.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Llambi Bonata”, kur qeni, të cilin pronari e kishte lënë të lirë, i është turrur dhe ka ka.fshuar fëmijën.

Ky është rasti i dytë brenda pak kohësh që ndodh një ngjarje e tillë e rëndë, si pasojë e br.akt.isjes së qenve të racave të rre.zikshme nga pronarët.

“Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Nr. 6 bënë arr.estimin në flagrancë të shtetasit Xh. L., 29 vjeç, për veprën pe.nale “Br.aktisja e q.enit të shoqërimit”, pasi në rrugën “Llambi Bonata”, qeni i tij ka dë.m.tuar një shtetas të m.itur 11 vjeç”, thuhet në njoftimin e policisë.

Shohim shpesh nëpër qytet, pronarë që “reklamojnë” qentë e tyre të racave ag.re.sive si Pitbull ose Rotwajler, nëpër rrugët e Tiranës sikur të ishte trofe, duke i lëë edhe të lirë, me idenë se i kanë nën kontroll. Por ky veprim kthehet në rre.zi.kshmëri të lartë për çdokënd që mund të jetë duke kaluar aty pranë.

Top Channel