42-vjeçarja harron ish-burrat: Ata ishin kot por tani kam gjetur një të dashur të mirë/ Ajo është nënë e 2 fëmijëve

Një mama e pafat në dashuri ka treguar për përvojën e saj në li dhje me meshkujt.

Mamaja e dy vajzave Samantha Thorne, 42 vjeç, iu bashkua aplikacionit pas d ivo rcit të saj të dytë, dhe fillimisht ishte optimiste.

Ajo zhvilloi një vit të gjatë me takime por më kot derisa në jetë e saj erdhi David Tyson, 55 vjeç.

Tashmë ata janë bashkë.

E lumtur në dashuri, ajo gjeti ‘ditarin e saj të vjetër të takimeve’ dhe e ka kthyer atë në një libër.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Revista Ora