Ja si duket “Range Roveri” i bërë shoshë nga bre.shëria/ Në tr.upin e Bardhok Pllanajt u gjetën 30 plumba

Bardhok Pllanaj i njohur si “Kumbari i Shkodrës” u ek.zekutua mbrëmjen e kaluar pasi në drejtim të makinës së tij tip “Range Rover” u zbrazën 120 pl.umba.

Mësohet se në morgun e Shkodrës, mjekët e ekspertizës kanë gjetur 30 pl.umba në trupin e tij, ndërsa pjesa tjetër e plu.mbave bëri “shoshë” makinën me të cilën ai po udhëtonte.

Mësohet se kanë qenë tre autorë që kanë që.lluar ndaj tij duke zbrazur dy ka.rikatorë me nga 60 pl.umba “Kall.ashnikovi”.

Menjëherë pas ek.zekut.imit ata u larguan nga vendi i ngjarjes duke dj.egur dhe makinën tip “Pasat” me targa italiane me të cilën kishin udhëtuar dhe bërë pritë Pllanajt.

Ndërkohë brenda makinës është gjetur një “Kal.la.shnikov” që besohet të jetë përdorur nga autorët e ngjarjes.

Në fotot e mjetit të Pllanajt duket se fokusi kryesor i vrasësve ka qenë që të që.llojnë në anën e shoferit, pranë kokës dhe zemrës.

Dy pl.umba që lanë të vd.ekur në vend Pllanajn, e kanë pre.kur atë në kokë dhe në zemër.