Xhensila NE L.OT tregon sak.rificat që e ëma ka bërë për të: Punonte në një furrë buke, më merrte

Xhensila Myrtezaj u surprizua këtë të shtunë nga e ëma e saj.

Ajo i dedi koi fjalët më të ndjera, të cilat përlo ten këngëtaren.

Më pas, Xhensila rrë feu sakr ificat që ka bërë e ëma për ta rritur atë. Këngëtarja tregoi se ajo punonte në një furrë buke, ku e merrte dhe atë pasi nuk kishte ku ta linte.

“Jam njeriu më me fat në botë që kam pasur këtë nënë. Ma ka mbajtur dorën fo rt atëherë kur ka qenë shumë e dobët vetë dhe ka gjetur fo rcë para meje gjithmonë, asnjëherë nuk e kam parë të lë kundur. Më ka rritur me shumë sa krifica, me sakr ifica të jashtë zakonshme.

Mbaj mend që punonte turn të tretë në një furrë buke, madje më me rrte dhe mua me vete se nuk kishte ku të më linte. Të nesërmen vraponim, unë për të shkuar në shkollë dhe mami për të shkuar në punë. Më përgatiste mua, më jepte për të ngrënë dhe vazhdonte të punonte.

E kam parë vetëm duke punuar, e kam parë vetëm sto ike, një një nënë shumë të ndershme, me shumë parime dhe unë e them me plot bindje se jam kjo që jam falë kësaj nënë”, rr ëfeu Xhensila.

“Sot dua ta bërtas krenarinë për mamanë time dhe dua t’i them që faleminderit për gjithçka, që më solle në je të, që më edukove, që më ke qëndruar pranë, faleminderit që do jesh dhe ke për të qenë gjithmonë se unë kam për të të mbajtur fo rt pranë meje gjithë je tës”, shtoi ajo.