‘Ju rëntë kan.ceri, si.da dhe C0VlD’/ Kandidati për deputet maIIkon qytetarët që e mashtruan për votën

Një rast i veçantë vjen nga Kosova, ku një politikan ka maIIkuar qytetarët që e kishin gënjyer se do ta votonin në zgjedhjet e fundit parlamentare.

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës, Haki Morina, i cili nuk ka arritur t’i sigurojë votat e mjaftueshme për t’u bërë deputet, ka maIIkuar të gjithë ata që i kanë premtuar votën dhe nuk ia kanë dhënë atë.

“Ata që pa ju thënë ma kanë premtu votën, e s’ma kanë dhënë, ju rafte kan.ceri, sida dhe Cov.id”, ka shkruar Morina në Facebook.

Por më pas ai është penduar dhe e ka zbutur mal.lkimin e tij, duke hequr kan.cerin dhe si.dën. shikoni F0T0galerine menjehere ne vazhdim! KIi.ko per ta hapur!

“Ata që (pa ua kërkuar) ma kanë premtu votën, e s’ma kanë dhënë, ju rafte Co.vid19”, ka shkruar Morina herën e dytë.