Mjekët shqiptarë nuk e pranuan në spitaI se ishte i paIarë, 48-vjeçari jep sh.pirt jashtë në rrugë pas 48 orësh

Gjatë ditës së sotme ka ndë.rruar jetë një qytetar në Tiranë pas sorollatjes 48 orëshe për të marrë ndihmën mjekësore.

Sipas FaxNews, Kreshnik Kaçi 48-vjeç ka ndërruar jetë pasi ishte i palarë dhe mjekët e urgjencës refu.zuan t’i jepnin ndihmën mjekësore në kohën që qytetarët kërkuan ndihmë për të.

Para pak ditësh fqinjët e tij i kishin kërkuar ndihmë autoriteteve shëndetësore, por ata nuk kanë pranuar, pasi 48-vjeçari jetonte i vetëm dhe ishte i pal.arë.

Më pas komshinjtë e kanë pastruar edhe kanë thirrur sërish ambulancën, dhe e çuan në spitalin e Tra umës.

Të nesërmen miqtë e tij kishin shkuar për ta vizituar atë dhe shohin se qytetari ishte lënë jashtë dhe nuk kishte marrë asnjë shërbim.

Pas kësaj qytetarët i kërkuan llogari stafit të spitalit se përse ky i sëmurë është lënë pa shërbim dhe në rrugë.