Nëna e katërnjakëve lë pe.ng dy prej tyre në spital, prej faturës $25 000 pas komp.likacioneve (fotot)

Virginia Ad.hiambo nuk ishte e aftë të paguante faturën e lindjes në një spital të Nairobi në Kenia, kështu që bëri një marrëveshje me shefat e spitalit që i lejuan asaj të marrë në shtëpi vetëm dy prej foshnjeve.

26 vjeçarja lindi pesë javë para kohe katër djemtë e saj, në spitalin e Nairobi.

Nëna e re pati kompl.ikacione dhe u dërgua në kujdes intensiv. Pas rekuperimit asaj iu dërgua fatura mjekësore prej rreth $25,000, çka e detyroi të bënte marrëveshjen e dh.imbshme për të marrë dy b.ebe në shtëpi dhe të linte dy të tjerat aty.

Virginia tha: “Shtat.zania më shkoi mirë. Nuk kisha komp.likacione deri kur erdhi momenti”.

Gruaja lindi katër djem – Micah, Jack, Teddy and Malik – më një shkurt, por pas lindjes së suksesshme Virginia pësoi kompl.ikacione.

Ajo thotë: “Këmbët dhe barku mu frynë, mora një in.feksion dhe nuk po reagoja ndaj mjekimeve”.

Për fat të keq qëndrimi pesë-javor në spital akumuloi faturën e madhe që Virginia nuk mund ta paguante të plotë.

Duke folur me drejtuesit dhe partnerin e saj Char.les Kyalo Ndo.nye, ata ranë dakord të merrnin në shtëpi dy nga bebet, derisa të mblidhnin para për të paguar faturën.

“Micah e Teddy janë në shtëpi, por Jack e Malik janë në spital”, thotë Virginia.

Çifti thotë se do të përpi.qen t’i nxjerrin kësaj jave nëse mbledhin paratë, por sa më gjatë ata të qëndrojnë aq më shumë shtohet fatura.