VIDEO/ Zjarri i frikshëm në banesën në Berat, momentet kur nxirret një tr.up i paj.etë. Dyshohet se i përket babait të par.alizuar

Pamjet e rënda që shihni vijnë nga vendi i ngjarjes ku ndodhi zj.arri i fr.ikshëm në Berat, ku për pasojë thuhet se kanë hum.bur j.etën babë e bir.

Ngjarja ndodhi në zonën e njohur si ‘NSHG-ja’. Gazetarja Eneida Petova ka siguruar për ‘BalkanWeb’ momentin kur forcat e shërbimit zj.arrfikës nxjerrin nga shtëpia e djegur një tr.up të pa.jetë me nje barrele dhe e çojnë në ambulancën e mor.gut.

Trupi i paj.etë thuhet se është gjetur pranë një karroce me rrota, ndërkohë që mendohet se i përket, Jani Vangjelit, 61 vjeç.

Ky i fundit ishte i par.alizuar. Video ne vazhdim!