0 Z0T sa gjynah/ 30-vjeçarja i jep fu.nd j.etës, vetëh.idhet nga kati i tretë i pallatit

Një ngjarje e rën.dë ka ndodhur pasditen e sotme në rrugën “Don Bosko” në Tiranë.

Një 30-vjeçare i ka dhënë fund jetës duke u vetëh.edhur nga lar.tësia në katin e tretë të pallatit ku banonte.

Mbetet e paqartë përse vendosi të kryente këtë akt tr.agjik, por parap.rakisht dyshohet se kishte prob.leme të shëndetit men.dor.

Po.licia dhe grupi hetimor po punojnë për rrethanat e ngjarjes.

“Më datë 07.03.2021, rreth orës 15:55, në rrugën “Don Bosko” dyshohet se është vetëh.edhur nga lar.tësia e katit të 3-të të pallatit ku banonte shtetasja S. K., rreth 30 vjeçe, ku për pasojë ka ndë.rruar j.etë.

Grupi hetimor vijon punën për zbardhjen e plotë e rrethanave të ngj.arjes, ku paraprakisht dy.shohet se vu.ante nga probleme të she.ndetit men.dor”, njofton pol.icia.

Top Channel