Pushoni në paqe engjëj të vegjël/ Tre fëmijë mbetën pa jetë në shtëpinë e tyre teksa flinin gjumë, nd ezën zj arr për t’u ngrohur, por…

Këto javë Teksasi në SHBA po kalon disa orë të vës htira. Kjo nisur nga moti i ke q dhe bora. Banorët e pamësuar me motin e ftohtë tanimë po për ballen edhe me mungesën e ujit të pijshëm si dhe me mungesen e ener gjisë elek trike.

Kjo situatë ka lënë pas shumë v ikti ma mes të cilëve janë dhe një gjyshe 75 vjeçare dhe 3 nipërit e saj,11, 8 dhe 5 vjeç.

Bëhet e ditur se familja u sh kr um bua për shkak të një zj a rri që filloi në v a ter dhe më pas u shpërnda deri në dhomën e gjumit.

Ndërsa tezja e fëmijëve shprehet se nuk e di çfarë ka ndodhur pasi çdo gjë ishte e papritur.