KURIOZITETE

Shqiptarët nuk pyesin më për dimrin/ Shkojnë në plazh dhe veshin rrobat e banjës: Do lahemi se qenka uji i ngrohtë

Temperaturat e larta gjatë kësaj fundjave kanë bërë që njerëzit të dalin për të shijuar bregdetin e Durrësit. Qytetarë të shumtë janë drejtuar drejt plazhit të Durrësit, të Golemit, por edhe të Gjirit të Lalzit. […]

KURIOZITETE

Për pak dha shpirt dhe trishtoi prindërit, e reja hap sytë në momentin e fundit: Oh Zot faleminderit, kjo ishte një mrekulli

Ketjana 25-vjeç nga Kruja është bërë pjesë e rubrikës “Ka një mesazh për ty” për të rrëfyer historinë e saj të dh imbshme dhe për të falenderuar prindërit dhe gjithë të afërmit e saj për […]

AKTUALE

Dh.imbje dhe Iot pa fund! Një javë pas djaIit 18-vjeçar, jep shpirt dhe i ati nga kor.ona.virusi: lkën nga kjo jetë që të dy

Ka ndë rruar jetë si pa sojë e covid-19 Luftëtar Seiti, babai i 18-vjeçarit Qamil Seiti, i cili po ashtu hu mbi jetën nga v irusi një javë më parë. Kujtojmë se i riu Qamil […]