Tentoi t’i v idhte çantën, kjo vajzë e bën hajdutin të pendohet përjetë

Një video e një djali që te ntoi t’i merrte një vajze çantën është bërë virale në Web këtë javë.

Ngjarja është regjistruar në qytetin e Quilmes të Argjentinës.

I riu e sheh në autobus dhe kujton se ajo nuk e vë re, por kur e ndjen, ajo i bën namin.

Më pas ai tu rpëro het dhe i lutet të shkojë, por më keq.