Historia e njeriut qe eci 20 km cdo dite per te shkuar ne pune, poIici i cili e percolli se pse e bente kete gje dhe e zbuloi ! VIDEO

Historia e njeriut qe eci 20 km cdo dite per te shkuar ne pune.

Polici i cili e percolli se pse e bente kete gje dhe e zbuloi !

Shikoni se si i ka ecur cdo dite 20km qe ta mbante familjen dhe nje dite nje polic vedos qe ta percjell se cfare po bene ky cdo dite, dhe ne fund mbetet pa fjale, fillon te qaje.

VIDEO