Plas she.rri mes shqiptarëve dhe tunizianëve në katin e dytë të bur.gut italian. I parab.urgosuri pl.agoset rëndë

Një përl.eshje e dh.unshme ka ndodhur në bur.gun e Santa Maria Maggiore në Itali.

Një grup shqiptarësh janë përl.eshur me një grup tunizianësh. Shqiptarët kanë rr.ahur tunizianët në katin e dytë të burgut, raportojnë mediat italiane.

Si pasojë e përl.eshjes, një i parab.urgosur tunizian ka mbetur i pl.aagosur rëndë. Ai u shtrua në spital, nën kujdes in.tensiv.

Sipas mediave fqinje, tuniziani ka marrë god.itje të shumta në pjesë të ndryshme të trupit.

Tuniziani iu nënshtrua një oper.acioni, ndërsa edhe të tjerët pësuan lën.dime më të vogla.

(d.xh/ Balkanweb)