Gruaja shtat.zënë organizon fotosesion me mijëra bletë në bark, pavarësisht se është al.ergjik

Bethany vendosi të bëjë diçka që shumica e njerëzve do ta dëshironin, duke bërë shkrepjen në mënyrë që mijëra bletë të ishin ulur në barkun e saj, transmeton lajmi.net.

Ajo është gjithashtu ale rgjike ndaj bletëve. 38-vjeçarja Bethany jeton në Steamboat Springs në Kolorado me burrin e saj Perry dhe fëmijët, duke drejtuar një biznes të mjaltit të quajtur Outlaw Apiaries.

Arsyetimi pas qëllimit nuk ishte sigurisht vetëm për vlerën e shokut apo për të marrë një pamje të lezetshme. Në fakt, kishte një histori shumë të tri.shtueshme për Betaninë dhe familjen e saj.

Në pjesën e prapme të kësaj, Perry dhe Bethany vendosën të sfidojnë veten me fotosesionin e tyre, duke punuar me koshere e tyre për t’i pasur ato ‘mjekër’ rreth stomakut të saj shtatë-muajsh shtat.zënë.

Gjetja e një fotografi ishte pengesa tjetër, me çiftin që ndërmerrnin 10 përpjekje për të gjetur personin e përsosur, duke zgjedhur përfundimisht Brook Welch. /Lajmi.net/