E rën.dë/ 21-vjeçarja ndërron je.të disa orë pas lindjes çez.ariane

Një vajzë 21 vjecare nga Podujeva e Kosovës ka ndërruar je,të në Mjekësinë Sportive.

Vajza e lindur në vitin 1999 me inicialet D. P., ka vd,ekur përpara vetëm mbrëmje e sotme.

Burime për Express brenda Klinikës Gjinekologjike tregojnë se le,hona ishte sjellë në Klinikë në gjendje të rën,dë dhe li,ndja i është kryer me urgjencë.

© SYRI.net