Infermierja hedh foto me fëmijën e porsalindur në FB, njerëzit t.merrohen nga ajo që i panë pas kurrizit

Nënat e reja, pas lindjes, kanë probleme te ndryshme pervec dh.imbjeve dhe preferojnë të bëjnë pushim të vend se të hedhin fotografi në rrjetet sociale.

Fotografia e mëposhtme duket sikur është një çast i bukur i një fëmije me një mjeke ose infermiere, por pastaj sytë tuaj shkojnë në sfond…

Fotoja është titulluar:

“Disa njerëz janë me ngut për ta vënë fotografinë e foshnjes në Facebook, por harrojnë disa gjëra para se ta postojnë”.

“Konfuzioni im është se pse infermierja është e zënë duke bërë fotografi me fëmijën e dikujt tjetër, derisa nëna nuk e ka përfunduar procesin e lindjes?” pyeti një nënë.